www.free-website-hit-counters.com
VISITOR NUMBER
 

 
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25/1/2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της και την μεγάλη πίστη της στην ομάδα μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η κακή εμφάνιση και η ήττα του Σαββάτου ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Πιστεύουμε στους παίκτες μας, πιστεύουμε στον προπονητή μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτοί από τη δική τους πλευρά θα κάνουν ότι μπορούν για να μας δώσουν τη μεγάλη χαρά της πρόκρισης στο FINAL FOUR του CEV CUP. Ξέρουμε ότι μπορείτε. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πάτρας δείξτε για ακόμη μια φορά σε όλη την Ελλάδα ποιος είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Κάντε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας και δυστυχισμένους τους εχθρούς της ομάδας μας. Θα είμαστε δίπλα σας και στην Πάτρα και στο Βέλγιο και στο FINAL FOUR. Με δύναμη, ορμή και αποφασιστικότητα είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε και πάλι αυτό που ξέρετε πολύ καλά. ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.
 
20/1/2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Την Τρίτη 19/1 με πρωτοβουλία της Λέσχης έγινε σε χαρούμενο οικογενειακό κλίμα κοπή βασιλόπιτας από κοινού με την κοπή της πίτας του ΤΑΠ Ηρακλής για το ανδρικό και γυναικείο βόλευ. Το γεγονός καλύφθηκε τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά.
 
21/12/2009
ΕΓΙΝΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
 
στο restuarant-bar Πορτο-Άκρη στην Περαία στις 19/12/2009. Παρευρέθηκαν περί τα 100 άτομα, φίλοι της Λέσχης, αθλητές της ομάδας βόλευ, καθώς και το προπονητικό team. Κατά τη διάρκεια του χορού βραβεύθηκε Κώστας Πασπαλάς, πρώην αθλητής της ομάδας βόλευ, για την πολύτιμή προσφορά του στη μεγάλη πορεία της ομάδας μας. Φωτογραφίες / βίντεο από το χορό.
 
11/12/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη Φίλων Βόλεϋ Ηρακλή σας προσκαλεί σε Χριστουγεννιάτικο χορό το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 21.30, στο restaurant-bar Porto-Άκρη
(Περαία, οδός Θερμαϊκού 1, πλησίον Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων - Ξενία).

Φιλικά
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τιμή πρόσκλησης: 25 ευρώ (περιλαμβάνει πλήρες μενού & κρασί)
 
18/9/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Πιστοί στις υποχρεώσεις μας ως Λέσχη Βόλεϊ συνεχίζουμε την πώληση εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας τώρα που μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ... Ο πρόεδρος Αρτακιανός Αντώνης παρέδωσε στη Διοίκηση το ποσό των 3000 ευρώ για αγορά ακόμα 15 εισιτηρίων διαρκείας και συνεχίζουμε...

Υ.Γ. Είναι απαραίτητη η αγορά έστω ενός εισιτηρίου από όλους μας για να παραμείνει ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης όπως όλοι ονειρευόμαστε!!!

 
9/9/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή, πιστή στις αρχές και στις διακηρύξεις της, άρχισε την προπώληση εισιτηρίων διαρκείας της αγαπημένης μας ομάδας (200 ευρώ). Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η ομάδα μας μπορεί να επανέλθει στην κορυφή του Ελληνικού Βόλεϊ. Πρέπει όμως όλοι μαζί να συνεισφέρουμε οικονομικά με την αγορά ενός τουλάχιστον εισιτηρίου διαρκείας, ειδικά σε αυτή την εποχή που το ΤΑΠ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Υπεύθυνος επικοινωνίας:
ΣΚΟΥΜΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 6977319761.

Υ.Γ Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή έχει ήδη συνεισφέρει με ένα αρχικό ποσό 4.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στην αγορά 20 εισιτηρίων διαρκείας. Τα ανωτέρω χρήματα παρεδόθησαν στη Διοίκηση του ΤΑΠ, από τον Πρόεδρο της Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή κ. Αρτακιανό Αντώνιο και το μέλος της διοίκησης κ. Κολύμπατζη Θεόφιλο. Και συνεχίζουμε...

 
22/6/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λ.Φ.Β.Η γνωρίζει στα μέλη της ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τον Ηρακλή μας. Ως Λέσχη χαρακτηρίζουμε τουλάχιστον άτυχη τη δήλωση του προέδρου Αντώνη Ρέμου προς το πρόσωπο του Γιώργου Καραβασιλίδη. Είμαστε υπερήφανοι που ο Γιώργος είναι μέλος της Λέσχης μας και βοηθά το σύλλογο στο δόγμα του ενιαίου Ηρακλή, το οποίο πρεσβεύουμε όλοι μας.

Για τη Λέσχη
το Δ.Σ.
 
8/6/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Πραγματοποιήθηκε από τη Λέσχη την Πέμπτη 4/6/2009 η βράβευση 3 σπουδαίων ανθρώπων του Ηρακλή: του Φρέντυ Μπρούκς που από το αγωνιστικό βόλλευ προσφέρει πλέον τις προπονητικές του υπηρεσίες στον Ηρακλή, του μεγάλου θρύλου του ποδοσφαίρου Βασίλη Χατζηπαναγή και του δικηγόρου κ. Σπανού για τις νομικές υπηρεσίες του στον Ηρακλή. Η εκδήλωση έγινε στο ιστορικό ιστιοφόρο καράβι ΑΡΑΜΠΕΛΛΑ, και συνδυάσθηκε με κρουαζιέρα στο Θερμαϊκό. Την εκδήλωση κάλυψαν οι ΕΤ3, TV100 και Bluearena. Φωτογραφίες από την εκδήλωση.
 
29/5/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η ΛΦΒΗ, η μοναδική Λέσχη Φίλων Βόλεϊ στην Ελλάδα, πραγματοποιεί εκδήλωση προς τιμή του ΦΡΕΝΤΥ ΒΡΟΟΚΣ. Ο Φρέντυ είναι ο αθλητής, που με την παρουσία του στον Ηρακλή, τίμησε την ομάδα μας όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και με το ήθος του. Νοιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, που ο άνθρωπος αυτός, τελειώνοντας την καριέρα του ως παίκτης, αποφάσισε να ξεκινήσει το καινούριο κεφάλαιο της ζωής του ως βοηθός προπονητή στον Ηρακλή μας. Αισθανόμαστε, λοιπόν, υποχρέωση να τιμήσουμε τον Φρέντυ Μπρούκς ως αθλητή-άνθρωπο-δάσκαλο του βόλεϊ και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Πιστεύοντας στο δόγμα του ενιαίου Ηρακλή αποφασίσαμε να τιμήσουμε το μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή και σημαία του Ηρακλή μας, το θρύλο ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ, όπως και τον εξαίρετο νομικό και μέλος της λέσχης ας κ. ΣΠΑΝΟ για τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες που προσέφερε στο τμήμα μπάσκετ.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 4/6/2009 και ώρα 21:00 στο ιστορικό ιστιοφόρο καράβι ΑΡΑΜΠΕΛΛΑ, που βρίσκεται μπροστά στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου (παραλία). Θα ακολουθήσει κρουαζιέρα στο Θερμαϊκό.

 
9/4/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η Λέσχη απέστειλε επιστολή προς τη CEV με κοινοποίηση στη FIBV διαμαρτυρόμενη για τις απαράδεκτες συνθήκες αστυνόμευσης κατά τη διάρκεια του τελικού της Πράγας 5/4/2009, οι οποίες είχαν ως φυσικό επακόλουθο να προκαλέσουν τους οπαδούς του Ηρακλή. Πλήρες κείμενο επιστολής στα αγγλικά και στα ελληνικά.

 
6/4/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η Λέσχη Φίλων Βόλευ Ηρακλή συγχαίρει θερμά τους παίκτες και τους προπονητές της μεγάλης μας ομάδας γιατί σε έναν ακόμα τελικό μας έκαναν περήφανους. Δεν νικήσαμε στο γήπεδο και έχουμε μία πίκρα. Νικήσαμε όπως πάντα στην κερκίδα με έναν ανεπανάληπτο λαό που κυριάρχησε και έκανε όπως υποσχέθηκε την Πράγα μπλε. Παλικάρια του Ηρακλή, δεν πειράζει θα το πάρουμε του χρόνου. Δεν μας πτοεί τίποτε, δεν μας σταματά τίποτε.

Έμεινε ο τελευταίος στόχος, το πρωτάθλημα. Αποδείξτε για μία άλλη φορά ότι είστε η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, όπως το αποδείξατε και στην Ευρώπη. Η Λέσχη όπως σας ακολούθησε σε όλη την Ευρώπη (Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Φριντρισχάφεν και Πράγα) θα είναι μαζί σας μέχρι την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση να προσέξει καλά τις ενέργειες του κ. Προσαλίκα, του μοναδικού προέδρου που "συμπτωματικά" ΔΕΝ βρέθηκε το Σάββατο στα ημιτελικά, καθώς ο ίδιος είχε ορίσει (τυχαία άραγε;) την ταυτόχρονη διοργάνωση της παρωδίας του λεγόμενου "τελικού κυπέλλου" της Αθήνας.

Υ.Γ. Αντρέα, μην το βάζεις κάτω, πάρε το φετινό ελληνικό και του χρόνου το ευρωπαϊκό.

 
22/2/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η τελευταία ήττα από τη Σύρο ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. Παίκτες παντελώς αδιάφοροι στα όρια της προκλητικότητας, που ξενυχτούν ανήμερα του αγώνα στα μπουζούκια - δεν σέβονται ούτε τους εαυτούς τους, ούτε την ιστορία του συλλόγου μας. Αν το ξεχάσατε : Υπάρχει και ελληνικό πρωτάθλημα! Επιτέλους κάντε πράξη την υπόσχεση σας ότι δεν θα ξανακάνετε άλλη ήττα. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ δεν αντέχει άλλη ταπείνωση! Που είναι ο τσαμπουκάς του αρχηγού Κράβαρικ; που είναι ο ολυμπιονίκης Κωνσταντίνωφ; που είναι ο κορυφαίος διαγώνιος της Ευρώπης Νίλσον; που είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης Τίσσερ; που είναι η τελευταία μεγάλη μετεγγραφή μας Μπάεφ; Κύριοι, μήπως τελικά είστε υπερεκτιμημένοι; Επιτέλους ξυπνήστε και αποδείξτε το αντίθετο. Γιατί εμείς ως λέσχη πιστεύουμε ότι αν δεν ξεχάσατε ξαφνικά το βόλλεϋ, θεωρούμε αυτονόητη την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και την είσοδο στο final-4 της Πράγας. Η ασυλία τέλος. Όποιος δεν είναι ικανός να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΗΡΑΚΛΗ μας, να πάει σπίτι του ... χθες.

ΥΓ. Αλήθεια υπάρχει πρόεδρος στο ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ;

Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή

 
16/2/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Με μεγάλη αγωνία εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε ότι στην ομάδα μας επικρατεί το "θέατρο του παραλόγου": προχωρά αήττητη στην Ευρώπη και δεν κάνει νίκη στη Μίκρα. Δεν ξέρουμε τι φταίει ... δεν ξέρουμε τι πράττει η διοίκηση ... νέος προπονητής που δεν κάθεται ακόμη στον πάγκο ... παίκτης μεταγραφής με κρύωμα πριν το ματς με Άρη και ενοχλήσεις στο β' σετ με Κηφησιά, δείχνει εκτός κλίματος ... επόπτες που δεν βλέπουν παίκτες να πατούν γραμμές ... διαιτητές που αλλάζουν αποφάσεις (βλέπε tie-break με Κηφισιά) ... και άλλα πολλά που δείχονουν ότι Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ομάδα μας είναι απροστάτευτη. Η ομάδα κάνει ήττες ντροπής από Καλαμαριά-Άρη-Κηφισιά.

_Παίκτες_, μην ξεχνάτε ότι φοράτε την τιμημένη γαλάζια φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ μας! Επιτέλους παίξτε βόλλεϋ ΚΑΙ στην Ελλάδα ... δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Από την αρχή πιστεύουμε στην κατάκτηση και του Ευρωπαϊκού και του Ελληνικού πρωταθλήματος! Πιστέψτε το και εσείς, και δικαιώστε μας. Εμείς θα είμαστε μαζί σας και στο Φριντρισχάφεν ΚΑΙ θα κάνουμε γαλάζια την Πράγα. Στο χέρι σας είναι ... Μπορείτε.

Για τη Λέσχη το ΔΣ

 
23/1/2009
Από την εκδρομή της Λέσχης στη Σόφια
 

Αγρότες και Λέσχη Φίλων Βόλεϊ του Ηρακλή, καθώς και η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, συναντήθηκαν στα σύνορα του Προμαχώνα χθές και σήμερα. Οι αγρότες υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την ομάδα μας και εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή μας προς και από τη Βουλγαρία, ώστε να παραμείνει ανεμπόδιστος ο δρόμος για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι η αδικημένη αγροτική τάξη αναγνώρισε στους ανθρώπους μία άλλη ομάδα αδικημένων, αυτή του Ηρακλή που αδικείται από την ελληνική πολιτεία για 100 χρόνια. Οι ευχές των αγροτών για νίκη του Ηρακλή έπιασαν. Ελπίζουμε και ευχόμαστε από καρδιάς να πετύχουν οι αγρότες τη δικαίωση των αγώνων τους. Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή.

 

 
5/1/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην κοπή της βασιλόπιτας, η οποία θα γίνει στην καφετέρια Only Blue του Κατσανείου την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου και ώρα 21:30.
 
2/1/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη εύχεται το 2009 να είναι μία επιτυχημένη χρονιά για όλα τα τμήματα του Ηρακλή. Ειδικά για το  τμήμα βόλλεϋ εύχεται να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι της ομάδας: πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό. Η Λέσχη επίσης καλωσορίζει το Θόδωρο Μπάεφ και εύχεται ο Θόδωρος να προσφέρει στην ομάδα μας ακόμη περισσότερα απ'όσα είχε προσφέρει στην προηγούμενη θητεία του στον Ηρακλή.
 
22/12/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η Λέσχη πραγματοποίησε το Σάββατο 20/12/2008 χορό-πάρτυ στο bar "Golden Room", στο πάρκο Στρ. Γενναδίου (περιοχή Άνω Μαρτίου, Χαριλάου). Με το νέο έτος θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την κοπή της πίτας.

 
19/12/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή πραγματοποίησε στις 15-18/12/2008 την προγραμματισμένη εκδρομή της στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα της ομάδας του Ηρακλή με την Φενέρ Μπαχτσέ στα πλαίσια του Champions League. Με την καταλυτική της παρουσία η Λέσχη άλωσε το γήπεδο και βοήθησε σε ένα βαθμό στο νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και την έκταση της νίκης που είναι γνωστή στο πανελλήνιο αλλά και στη Ευρώπη. Στα πλαίσια της εκδρομής η Λέσχη επεσκέφθη το Πατριαρχείο (δες video High ή Low) και την Μεγάλη του Γένους Σχολή στη Χάλκη και πήρε την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Μητροπολίτη Μοσχονησίων Αποστόλου, στους οποίους προσέφερε αναμνηστικά του Ηρακλή. Η Λέσχη θα συνεχίσει να εργάζεται υπέρ των στόχων της ομάδας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από: πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό.

 
2/12/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Οι μάσκες έπεσαν ......
Ο μεγάλος Ηρακληδέας προπονητής του Παναθηναϊκού ξόρκισε τους κακούς δαίμονες ...... κατάφερε και έκανε την έδρα της ομάδας του κόλαση ......
Μπράβο του ......
(Τα 30 αργύρια όμως εύκολα ξοδεύονται.)
Το δίκαιο και καθαρό 0-3 το έκανε 3-2 υπέρ του.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι υπερήφανοι για τον προπονητή τους.
Υ.Γ. Μπράβο στα μπλε παλικάρια μας όπως και στον προπονητή μας. Από την αρχή της περιόδου είχαμε τονίσει ότι το πρωτάθλημα θα είναι και πάλι μπλε όσα εμπόδια και αν συναντήσουμε (είτε λόγω Δεληκωστίδη είτε λόγω Λέκκα). Εμείς στο τέλος θα πανηγυρίσουμε πολλούς ακόμα τίτλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης
 
28/11/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή δηλώνει πρόθυμη να συνυπογράψει τη χθεσινή ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ περί εξάλειψεις των υβριστικών συνθημάτων από τα γήπεδα, αν στο κείμενο της προστεθεί και η καταδίκη προσπάθειας κάποιων φιλάθλων να κάψουν το γήπεδο βόλεϊ του Ηρακλή, να κάψουν κειμήλια του, ακόμη και ανθρώπους τους. Συμπληρώνουμε πως συμφωνούμε με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναφέρεται στο ότι τίποτα δεν πρέπει να χωρίζει τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης και στο ότι κάθε ομάδα έχει αυτονόητο δικαίωμα να διεκδικεί τη νίκη. Για το λόγο αυτόν θέλουμε να ευχηθούμε στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει (με τον ίδιο τρόπο που πανηγύριζε και ο αθλητής του Προύσσαλης προχθές στη Μίκρα) επιτυχίες σε βάρος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Σε περίπτωση που δεν απαντηθεί η πρόσκληση μας, έχουμε κάθε δικαίωμα να θεωρούμε υποκριτική την ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και υποβοήθηση ενός σχεδίου που εκπονείται από κέντρα των Αθηνών για την τιμωρία του μοναδικού πρωταθλητή της πόλης μας Ηρακλή.

Για τη Λέσχη
Ο Πρόεδρος

 
13/11/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤ3
 
Κύριε Πρόεδρε και κυρία Διευθύντρια της ΕΤ3, xθες γίναμε μάρτυρες μιας απίθανης απόφασής σας να δείξετε στις 00:45 (πμ) σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα βόλεϊ του Ηρακλή, της μοναδικής ομάδας της πόλης μας που συμμετέχει στον κορυφαίο θεσμό του Champions League σε όλα τα αθλήματα. Φαίνεται για σας προέχει το δελτίο καιρού ....
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει να δείχνετε σε μαγνητοσκόπηση Ευρωπαϊκό αγώνα του πρωταθλητή Ελλάδας. Αν δεν συμβεί αυτό, σας προτείνουμε τον επόμενο εντός ή εκτός έδρας του Ηρακλή μας να τον δείξετε στις 4.00 (πμ) για να πάμε κατευθείαν στις δουλειές μας ...
 
10/11/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη πραγματοποίησε εκδρομή στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας μας εναντίον της Κηφισιάς το Σάββατο 8/11. Η στήριξη της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα και η συσπείρωση των οπαδών της ομάδας από την Αθήνα ήταν καταλυτικές για τη νικηφόρα έκβαση του αγώνα με 1-3 σετ.
 
29/10/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη πραγματοποίησε εκδρομή στην Αλέξανδρούπολη στις 25-28/10 και το Σάββατο 25/10 ενίσχυσε την ομάδα μας στο νικηφόρο αγώνα της με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (σετ 0-3). Επόμενος εκδρομικός στόχος της Λέσχης είναι η Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα εναντίον της Φενέρ Μπαχτσέ στις 17 Δεκεμβρίου. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την οδική αυτή εκδρομή που θα συνδυασθεί με επίσκεψη στον Πατριάρχη, την Αγία Σοφία, το Φανάρι, τα Πριγκηπόννησα κλπ.
 
6/10/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή συγχαίρει παίκτες και προπονητή για τη δίκαιη κατάκτηση του πρώτου φετινού μας τίτλου. Θαυμάσαμε στη Λάρισα του ψυχωμένους παίκτες μας που αγωνίστηκαν σαν αδιαμφισβήτητοι πρωταθλητές, παρά τα σοβαρά προβλήματα από τραυματισμούς, κάτω από την εμπνευσμένη καθοδήγηση του νέου προπονητή Κώστα Αρσενιάδη. Ειδικά με τον τελευταίο, χαρήκαμε που, εκτός των άλλων, δεν ασχολείται με την διαιτησία, παρά τα εις βάρος της ομάδας μας σφυρίγματα (4 πάσες που έδωσαν πόντο στον ΠΑΟ, καθαρή απόκρουση του Μπρουκς που δόθηκε πόντος στον ΠΑΟ, κιτρινη κάρτα που δεν δόθηκε σε παίκτες του ΠΑΟ και άλλα πολλά). Θα είμαστε πάντα κοντά για την κατάκτηση των άλλων τροπαίων. Τα γούστα τώρα αρχίζουν...
 
30/9/08
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη κατέθεσε έγγραφη προσφορά στο ΓΣ Ηρακλής για την ανάληψη της διαχείρισης λειτουργίας του κυλικείου του Κατσανείου. Η Λέσχη φιλοδοξεί αφιλοκερδώς να αναδείξει το χώρο σε στέκι όλων των Ηρακλειδέων ώστε να συνεχίσει την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων βόλεϊ αλλά και ολόκληρου του Ηρακλή.
 
30/9/08
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Κατόπιν πρόσκλησης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, το Διοκητικό Συμβούλιο της Λέσχης παρευρέθηκε στην παρουσίαση του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2008-2009, η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο Times.
 
23/9/08
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη διοργανώνει εκδρομή με πούλμαν στη Λάρισα την Κυριακή 5 Οκτωβριίου εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Super Cup στις 3 το μεσημέρι. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από το Κατσάνειο στις 10 το πρωϊ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με τον Πρόεδρο Αντώνη Αρτακιανό (6977220199) ή με email (manolopo@csd.auth.gr).
 
20/9/08
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ του Ηρακλή παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στο Τ.Α.Π. Ηρακλής. Η παραίτηση του προέδρου Δημήτρη Στρίβα λίγες μέρες πριν την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, γεννά ανησυχία και προβληματισμό. Ποιοί θα ενημερώσουν το λαό του Ηρακλή μας για το τί συμβαίνει;
Ο Ηρακλής μας, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε σίγουροι ότι θα τις ξεπεράσουμε και θα οδηγήσουμε την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες.
Αθλητές του Ηρακλή μας, κλείστε τα μάτια και τα αυτιά σας στις σειρήνες των Αθηνών. Ο Ηρακλής θα είναι πάντα δυνατός, όρθιος, ενιαίος και πάνω από ονόματα.
Η Λέσχη θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, όπως έκανε μέχρι τώρα με τη χορηγία του μέλους της Πρόδρομου Καλαϊτζίδη, και όπως θα συνεχίσει να κάνει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας VIPs.

Υ.Γ. Όλοι στη Λάρισα στις 5-10-2008 για να σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο της φετινής περιόδου.
 
12/9/2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Στο πλαίσιο υλοποιήσεως του σκοπού της η λέσχη συνεχίζει τη διάθεση της των εισιτηρίων διαρκείας βόλλευ για την περίοδο 2008 -2009 και κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή για αγορά διαρκείας από τη Λέσχη (πληρ. στον οικονομικά υπεύθυνο κ. Τσατσούλα Βασίλη τηλ 6937023062). Επίσης πιστή στις αρχές της η Λέσχη προμηθεύτηκε εισιτήρια διαρκείας (silver) για τους αγώνες ποδοσφαίρου, τα οποία διέθεσε και εξάντλησε στα μέλη της. Η Λέσχη έχει έναν αυτονόητο και απώτερο στόχο: να αυξηθεί αριθμός όσων θα βοηθούν τον ΗΡΑΚΛΗ.

 

 

 

 
 

 

Η Λέσχη Φίλων Βόλλευ του Ηρακλή ιδρύθηκε από γονείς των παιδιών της ακαδημίας βόλλευ του Ηρακλή. Σκοπός της Λέσχης είναι η οικονομική και ηθική στήριξη του τμήματος βόλλευ και ιδιαίτερα της ανδρικής ομάδας που τόσες χαρές έχει δώσει στον κόσμο του Ηρακλή. Προϋπόθεση εγγραφής στη Λέσχη είναι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για κάθε τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και η αποδοχή των υπολοίπων οικονομικών υποχρεώσεων (ετήσια συνδρομή). Τα μέλη της Λέσχης θα έχουν διάφορα άλλα "προνόμια", όπως συμμετοχή σε εκδηλώσεις, εκδρομές, κ.α.